A lapos has elérésének akadályai és azok elhárítása


E

gészséges életmódot folytatsz és rendszeresen mozogsz, mégsem sikerül elérned a kívánt testsúlyt? Ez gyakran okoz gondot, de a problémára már létezik megoldás.

Az emberek többsége – tekintet nélkül arra, hogy férfiakról vagy nőkről van szó – vágyik a karcsúságra. Néhány embernek sikerül lefogynia, a többség számára azonban a karcsúság csak vágyálom marad.

A lapos has elérésének alapjai

Napjainkban több száz divatos diéta létezik. Ezek többsége azonban nem hatásos, vagy, ha valaki mégis eléri a kívánt testsúlyt, azt veszi észre, hogy a kilók nem egyenletes arányban távoztak testéről.

Lapos has

A karcsúság eléréséhez a diéta elengedhetetlenül fontos, de a diéta semmiképpen sem tévesztendő össze az éhezéssel. Bár éhezéssel valóban le lehet adni néhány kilót, de a legtöbb esetben az tapasztalható, hogy éppen olyan testrészekről mennek le a kilók, ahonnan nem szeretnénk, miközben a kényes területeken megmaradnak.

Minden nő tudja, hogy a hasról a legnehezebb fogyni, és a hogy a lapos has kialakítása csak diétázással szinte lehetetlen.

Mi szükséges a lapos has eléréséhez?

  • Egészséges táplálkozás;
  • Rendszeres testmozgás;

Előfordul azonban, hogy egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás ellenére sem sikerül a lapos has kialakítása. Ez alapján pedig felmerül a gyanú, hogy a sikerhez valami még hiányzik.

A lapos has elérését három dolog akadályozhatja

Mindössze három akadályt kell leküzdeni, illetve elhárítani ahhoz, hogy a lapos has elérhetővé váljék.

Számos internetes weboldalt és életmód magazint megtöltöttek már azok az írások, amelyek az ideális alak eléréséről szólnak. Mindezek ellenére három alapvető akadály megismerése szükséges ahhoz, hogy a karcsúság elérhetővé váljék.

Az akadályok:

  • A has izmait fedő megvastagodott zsírréteg;
  • Kevés és gyenge hasizom;
  • Nagy kiterjedésű és tömegű lerakódott salakanyag a bélcsatornában;

Az első két tényezővel általában mindenki tisztában van, hiszen éppen ezekről szól az előbb említett több ezer írás a különböző portálokon és magazinokban. Mindegyik a fogyókúrás diétára, az egészséges táplálkozásra és a hasizomgyakorlatokra buzdít. Természetesen, ezekre is szükség van a lapos has eléréséhez. Ám a harmadik tényezőről nagyon ritkán olvashatunk, pedig éppen ez jelenti a legfőbb akadályt.

Ez ugyanis a válasz a kérdésre, hogy miért nem sikerül megfelelő diétával, életmóddal és rendszeres testmozgással sem elérni az ideális alakot.

A lapos has elérésének legfőbb akadálya és annak elhárítása

Az éveken át tartó egészségtelen táplálkozás következtében salakanyagok rakódnak le a szervezetben és az évek múlásával ez a folyamat a testalkaton is nyomot hagy.

30 éves koruk után a nők nagy százalékban kezdik magukon tapasztalni alakjuk megváltozását. Sokszor azonban ezt az átalakulást az életkorral járó természetes változásnak tartják. Az „elformátlanodás” (a has megnövekedése, a derék fokozatos eltűnése) az esetek döntő többségében nem hormonális vagy más egészségi változás eredménye. Az erre az életkorra felhalmozódó salakanyagok a szervezetben olyan mértékűvé válnak, ami lehetetlenné teszi azt, hogy visszanyerjük korábbi karcsú alakunkat. Ebben a stádiumban a lapos has már csak vágyálom. Ez a fő ok, amiért ebben az állapotban már diétával és tornával sem érhető el a lapos has.

A lapos has elérhető a Clean Inside béltisztító kúrával

A bélcsatornában a fel nem szívódott és ki nem ürített salakanyagok mennyisége fokozatosan növekszik. Egy bizonyos életkor után akár több kilogrammnyi is lehet.

Lapos has

Erőfeszítéseinknek a lapos has eléréséért minden esetben kíméletes, de alapos béltisztítással kell kezdődniük. Nyilvánvalóan szükséges az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás is, azonban béltisztítás nélkül a lapos has többnyire nem érhető el.

A Clean Inside béltisztító rostkeverék teljes mértékben kitisztítja a vastagbélből az évek során lerakódott és megkövesedett salakanyagokat. A béltisztító kúra elvégzését követően lehetővé válik a természetes fogyás is, mivel azt már nem akadályozza a lerakódott salakanyag réteg kiterjedése és tömege. Nagyon sok esetben már a béltisztítás során visszanyerhetjük korábbi testsúlyunkat. Innen pedig a lapos has elérése már csak egy lépés, hiszen a hasizom erősítésével a kívánt mértékben alakítható.

A fentiek alapján látható, hogy az egészséges fogyás és a lapos has előfeltétele a vastagbél megtisztítása. A salakanyagok eltávolítása után a diéta és a hasizomgyakorlatok is sokkal hatékonyabbá válnak. Sőt, a béltisztítás hozzájárul az immunrendszer működésének javulásához, ezáltal vitalitásunk is megnő, így nem csak szebbé, de egészségesebbé is válhatunk.

Azokat a veszélyeket, melyeket a szervezetben lerakódott méreganyagok felhalmozódása okoz, komolyan kell venni.

Mint a megelőzés, mint a problémák leküzdése is komoly, és határozott lépést igényel.
Tudjon meg még többet róluk hivatalos weboldalunkon, vagy jusson hozzá most kedvezményesen saját béltisztító kúrájához egy rövid játék segítségével.

Ön miképp folytatja?

A keresőjátékot választom
(ajánlott)


vagy


A játék menete:

1. A játék menetéhez kérem figyelmesen olvassa el mint az 5 pontot:

2. A játék indításához kattintson az 6. pontban található indítás gombra (Figyelem! A játék új ablakban jelenik meg)

3. Majd, indítsa el a keresést, kattintson rá az alábbi ábrán látható találatra (mely a Google 1. vagy 2. oldalán található):

Google keresés

4. Az igazi keresés csak most kezdődik!

A szöveg első egyharmadában az egyik " lapos has " szó nagyobb és vastagabb a többinél...
Találja meg a kakukktojást, kattintson rá, s már meg is kapta a 10%-os kedvezményt biztosító kupont!

Kupónkód

5. A kuponkódot felhasználhatja a Kosárban, vagy segítséget kérhet ügyfélszolgálatos kolléganőnktől, aki készséggel elkészíti a rendelését Ön helyett. :)

Kosár

6. Indítás


"Sok sikert kívánunk!"

Hirdetés: